Kampa' to bude?

čtvrtek 18. března 2010

Ohlédnutí za zimou

Jak jsem dřív předeslala, o mých "jarních prázdninách" tu ještě napíšu a je to tady! Vzhledem k tomu, že jaro je v plném rozpuku, je načase ohlédnout se za zimními dny (teď nebo nikdy, později to asi už moc aktuální nebude).
Škoda zbytečného mluvení, nechám vyprávět fotky.
I zima má svoje kouzlo, obzvláště když je nasněženo a svítí slunce! :) 
Každopádně mi to nedalo a zima nezima, 1. března jsem vytáhla kolo na naši první letošní společnou vyjížďku. Pravda, sice mě pak dva dny bolelo v krku, ale stálo to za to!:) 

A když pak o pět dní později napadl čerstvý prašan, bylo naprosto jasné, jak s ním naložit! Na tuhle chvíli jsem se těšila a byla zvědavá!

Ale teda záblo to, to vám řeknu. Sestřička se v něm dokonce zvládla promenovat o hodnou chvíli déle než já! Připisuju to jejím horkým nohám; já je mám pořád jako kus ledu. Každopádně doporučuju zkusit, ze začátku (než si uvědomíte, jak to studí) to roztomile šimrá ...

A na závěr jedna, kde slunci sjíždí z hlavy pomyslná obláčková koruna.. nebo to  taky vypadá jakoby si  stínilo rukou (že by na mě chtělo dobře vidět? ;))
Ať je to, co je to, dýchá z toho taková vyrovnanost, klid, ticho, smíření.. a každý ať si v tom najde to svoje; já se cítila táááákhle maličkatá když jsem mačkala spoušť. :))

2 komentáře:

  1. Pěkné, moc pěkné ohlednutí za zimou, letos se zima opravdu vydařila...sníh, zamzlá řeka i jezero,rampouchy.. prostě zima se vším všudy. Pauli, taky mívám studené nohy, ale to pobíhání v prašanu bych s chutí také zkusila..tak snad příští zimu, teď už se těším na to jarní probouzení přírody :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo, jaro je už všude kolem. Tak aspoň se, Vendy, na příští zimu budeš mít na co těšit, je to fakt supr! ;)

    OdpovědětVymazat

Reaguji co nejdřív, díky za komentář!