Kampa' to bude?

čtvrtek 28. ledna 2010

Pochyby o tomhle blogu

Tak se pořád tak nějak zmítám na pochybách, psát-li blog česky nebo praštit-li do toho anglicky. Nebo ještě by taky připadala v úvahu italská varianta, ale to byste si, milí čeští přátelé, asi moc nepočetli. I když zase nevím, kolik vás to tu čte, ale nepředpokládám žádná závratná čísla.  Takže možná by ta angličtina nebyla až zas tak od věci.
Další pochybnost, která mě včera popadla, se týká vlastně celého obsahu tohodle blogu. Co vlastně tu chci mít? Kuchařku? Zážitky z cest? Popis mé profesní dráhy? Povídání o svých pocitech a myšlenkách? Komentáře týkající se mého života v Itálii? Každý z těchdle návrhů by vydal na samostatný blog! A tak to tu plácám páté přes deváté a chvíli odsud a chvíli zase odtama a vlastně netuším, má-li to nějaký smysl. Bude mi to k něčemu? Bude to někomu k něčemu? Nebo je to jen plýtvání času?

4 komentáře:

  1. Tak si na každé téma založ samostatný weblog a uvidíš. :-) Lidi to tak dělají :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hehe, napadlo mě to, ale když já pomalu nezvládám ani ten jeden, natož jich mít pět! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Podle mě by sis to měla psát hlavně pro sebe, pokud to je osobní blog. Tobě by to mělo dát nakonec něco navíc, než kdybys to nepsala. Pokud nedá, tak bych se na to vykašlal. Ale to je jen můj pohled na osobní blogy/deníčky.

    OdpovědětVymazat
  4. Pravda, kdybych v tom smysl neviděla, tak bych to tu nepsala, nýbrž bych měla deník s tvrdými deskami natajno jako za mala. ;)
    I když ještě nevím, kterým směrem se to vyvine a kam to povede, někam určitě, takže dokud mě to baví, tak budu psát. :)
    Každopáďo díky za komentáře, vyvedli jste mě z iluze, že to tu nikdo nečte. ;)

    OdpovědětVymazat

Reaguji co nejdřív, díky za komentář!