Kampa' to bude?

čtvrtek 8. dubna 2010

Zeštíhlet bez práce?!

Tož jsem do toho praštila a zkusila jsem i já (doslovně řečeno "na vlastní kůži") pasivně zeštíhlet - pomocí jednoho z těch zázračných krémů, co vám spálí tuk na žádaných místech aniž byste museli hnout prstem (možná spíš zadkem..).
Vzala jsem si ve zdravé výživě vzorek - Cruelty Free, s mořskými řasami z Bretaně, zeleným čajen, guaranou, kávou a jakýmsi F.R.V.
Bylo tam napsáno aplikovat na břicho a boky, vyhnout se kontaktu s očima a po aplikaci si důkladně umýt ruce. Váhala jsem hodnou chvíli, přece jen nejsem ten "mastičkový" typ, ale pak převážila zvědavost.
Nanesu, rozmasíruju, vyslechnu pár vtípků na téma "aby mě nemuseli hasit, když mě to teď bude spalovat" a čekám.

Napřed to studí, kolem pasu mám husí kůži. Pak krém (světle modrá konzistence ne nepříjemné vůně) zaschne a půl minuty na to vážně začne pálit. Ale příšerně! Tak juknu a kůže nejenže pálí jak ďábel, ale i rudne - no vypadala jsem jako bych chytla kolem pasu růžovku! Blesková dokumentace barevného rozdílu:

"Já blázen, co jsem to na sebe zas napaplala!?!" Nadávám si a pod tekoucí vodou drhnu kůži od toho sajrajtu. Pálení po studené vodě konečně polevuje, ale červená kůže zůstává ještě další dobrou půlhodinu.

A to prý se má nanášet každý večer a pro větší a rychlejší efekt i několikrát denně! Br, já nechápu, jak se může někdo takhle dobrovolně týrat!?
Než bych to na sebe měla dát podruhé, to se radši upíšu na maraton!
A trénovat začnu hned zítra!

5 komentářů:

  1. Jé tak to jsi mě dnes po ránu docela pobavila :o))), i když je to spíše smutné...na čem všem se vydělává :-(. To musí být teda pořádný sajrat, když na to kůže tak rychle a silně reagovala.Ty jsi teda pohotová, že stačíš vždy vše bleskově zdokumentovat i v takovéto situaci :-) ! Poučení pro mě...nenechat se na nic podobného nalákat ani kdyby v reklamě slibovali hory, doly.....

    OdpovědětVymazat
  2. Pauli, chápu zvědavost, ale rozum říká nebrat, přece není možné zhubnout krémováním. Ale nechť je tvoje zdokumentování odstrašujícím příkladem pro další zvědavce.

    OdpovědětVymazat
  3. No právě! A zrovna ty vzorky s "hubnoucím efektem" byly nejvybrakovanější!
    Ad rozum.. "pro krásu se musí trpět", tak nám to přece bylo vtloukáno do hlavy, ne? ;) Jo, kéž by na to šli všichni logikou...

    OdpovědětVymazat
  4. Mám takový pocit, že v případě spojení "žena + zkrášlování se" jde logika vždy stranou a dokonce i ty jinak celkem rozumně vypadající bytosti dokáží neuvěřitelné věci.. (viz. článek výše). Takže jen další z řady důkazů, že to opravdu nefunguje!

    OdpovědětVymazat
  5. Hehe, opusťtme teda logiku..
    No co kdyby to náhodou fungovalo, víš? Není nic lákavějšího než něco, co na sebe napatlám a zítra budu hubená.. nebo pilulka, co spolknu a zítra budu zdravá.. Já chápu, že nás (ženy) to přitahuje, je v tom něco mystického, třeba jako elixír krásy (stejný princip, že).
    Jenže v reálném světě to takhle nefunguje a proto je dobré se spálit nebo jinak přesvědčit o tom, že vážně nežijeme v pohádce a že krása (byť je to hódně subjektivní pojem) je něco, do čeho se člověk vypracovává po celý život.
    Pak by to taky bylo na diskuzi o módním diktátu dnešní doby, ale to je další kapitola sama pro sebe..
    Ale jinak díky AldoMoro za komentář z druhé strany! ;)

    OdpovědětVymazat

Reaguji co nejdřív, díky za komentář!