Kampa' to bude?

pátek 21. května 2010

Já, kadeřnice profesionálka!

Hrozně mě baví stříhat vlasy.
A přítel mi to na sobě dovolí (možná i proto, že se mi nelíbí, jak ho stříhá místní holič). Ale vždycky se u mě projevala taková ta moje "zdrženlivost", pochyby nebo prostě nerozhodnost, neschopnost udělat rázný krok.. a tak spíš než stříhání by se dalo mluvit o "ošmikávání", decentním až neznatelném zkracování.. Zvažování každého milimetříku a výsledná nespokojenost ("Mohlo to být lepší").

No ale jak jsem teď nabrala správný směr a páru do života a rozhodla jsem se, že štěstí leží v mých rukou a záleží jen na mně, jak s ním naložím, tak se to projevilo mimojiné i rozhodností a odvahou..
Asi už víte, kam mířím.
Jak jsem byla tak rozjetá, nadšená a celá nabitá energií, tak jsem C. vzala pěkně zkrátka. A to doslova. ;)


Mně to nějak nepřipadalo, naopak se mi to docela i líbilo (že bych si začínala libovat ve změnách?), ale jak bylo dílo dokonáno a on stanul před zrcadlem, vyšlo z něj jen překvapeno-zdrcené "cazzo, cosi corti?" (v překladu asi "zatraceně, tak krátký?").. ups!

A tak jsem se dozvěděla, že se mému příteli nelíbí krátké vlasy.


Ale jelikož ztracený čas a ostříhané vlasy nikdo nevrátí, tak nemá cenu plakat nad "rozlitým mlékem".. což mě ani nenapadlo, i když mě mrzelo, že se mu to takhle nelíbí. Byla-li bych to bývala věděla, tak bych se byla bývala snažila šmiknout to míň.

Ale protože je C. skvělej a férovej, nezahrnul mě výčitkama (krom pár štiplavých vtipů na cestě do Livorna, kterým jsem se musela sama smát), a nese to statečně, s nadějí, že mu zase rychle dorostou. Ostatně objasnila jsem mu, že vzhledem k příznivému postavení Měsíce (ve Lvu) má kštice tendenci růst mnohem rychleji než obvykle.
Jestli ho to uklidnilo nevím, tvářil se dost nevěřícně a nic neříkal. :)
A tak skončila moje nová kadeřnická kariéra, chicht.

5 komentářů:

  1. Chybí tady foto Pauli :o)))) ! Vlasy dorostou, to je v pohodě .-) a třeba nakonec C. příjde na to, že ty krátné nejsou tak špatné :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi blesk, Vendy! :)
    Jo, kdyby nebyl ve středu v TV nakrátko a ve čtvrtek zase s hárem (ze záznamu), tak by mu to asi vadilo i o trošku míň. Ale co, myslím, že už si zvykl.. nebo zvyká.. aspoň nic neříká a nechal se i vyfotit!:)

    OdpovědětVymazat
  3. a co takhle nuzky obratit sama proti sobe? jsi pripravena i na takovou zmenu? ja uz jsem si ji prosla...

    OdpovědětVymazat
  4. No já jsem si své "krátkovlasé období" v minulosti užila a stačilo mi. O to raději mám teď své dlouhé, nenáročné číro. ;)

    OdpovědětVymazat

Reaguji co nejdřív, díky za komentář!