Kampa' to bude?

pátek 25. května 2012

Sitcom 2012: 5. den


Tabletky proti nachlazení

Ráno se vyrazím trošku proběhnout, což mě hezky povzbudí a naladí do nového dne. Dokonce i slunce vysvitne, načež prší a pak zase svítí. Inu aprílové počasí.
Do role Johnyho Morena, drogového dealera, byl obsazen náš kamarád, vynikající herec. Nasmějeme se. Na můj vkus je trochu moc zvědavý, ale to je zkrátka rys všech Italů. Ber nebo nech být.

Cristiana v tomto díle natvrdo svádí pokojská Adriana. Pod vlivem drogy, která ji měla přimět pracovat, se jí zvedne hladina hormonů a obnažujíc se se vrhá postupně na všechny (čtyři) mužské, co se jí namanou do cesty. Končí to všechno chaosem a všeobecnou honičkou. Finále se režisérovi nějak nezamlouvalo, a tak epizodě usekne morální ponaučení o tom, že drogy patří do wc a ne lidem do ruky. I co už.
Architektka (či vrchní rekvizitářka) je super holčina, velmi schopná, ale především co se týče vytváření prostředí a shánění rekvizit. Méně už co se týče sledování detailů na scéně, takže přebytečný pytlík s tabletkami odstraňuje ze scény C. (nejedeme v časovém pořádku), tuhle chybí sáček cukru v detailu kávy, onhle zase přebývají scénáře na hromádce časopisů v záběru či má hlavní protagonista košili venku z kalhot místo uvnitř… Kostymérka je ten večer taktéž mimo, a tak improvizujeme.

Večer se osvětlovači, zvukař a kameraman zaseknou na tom, že napřed dotočíme a až PAK se půjde jíst. Navíc jedna z lamp (2000W tuším) sosá tolik elektřiny, že co dvě minuty vyhodí veškeré pojistky. Takže znova, opakovat, ještě jednou.. Atmosféra napjatá, všichni nervózní. Nakonec scénu dotočíme na etapy. Samozřejmě večeříme děsně pozdě (kolem půl dvanácté!). 
Kameraman mi zapůjčí objektiv 50mm (17-50mm) ať prý udělám nějaké pěkné foto.. Je malý, ale fajn. Prý mi ho prodá. No uvidíme. Po pár fotkách jej vracím, nechci ho mít na triku, vidno, jak je na svou optiku hákliv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Reaguji co nejdřív, díky za komentář!