Kampa' to bude?

čtvrtek 17. listopadu 2011

Pozdravy z ostrova

Hello, hello!

Zdravím vás z Londýna!
Vyborna vec na navstevovano mist vickrat je, ze jakmile jednou navstivite vsechny pamatky, nemusite uz je navstevovat podruhe. Muzete si mesto konecne poradne uzit, protoze v zakladnich vecech (doprava, penize, obchody, jidlo) se uz orientujete a nektera mista vam dokonce pripadaji duverne znama... Je snadne si zvyknout na novy domov. I kdyz prozatim docasny.

Zakotvili jsme v hostelu The White Ferry, muzu doporucit, pekne misto blizko centra, konkretne par minut od Victoria Station. Akorat je potreba hlidat si sve cennosti, hned prvni noc z naseho patnactiposteloveho pokoje zmizely nekolika spolubydlicim penize a jednomu chudakovi slohli fotak - takove megadelo od Nikonu. Bylo mi toho kluciny opravdu lito, ale na druhou stranu nechavat takovou drahou vec na zemi v pruchozi ulicce vedle postele (!) v otevrene brasne (!) vsem na ocich.. se mi zda jako cire blaznovstvi. Holt NIKOMU NEVER (nerikaval to agent Mulder v Aktech X?:))

Mame za sebou tri vecerni comedy shows - i diky nim objevujeme Londyn. Ja jsem technicky doprovod.. Nebo spis odborny asistent, to zni lip.

Vcera jsme absolvovali nasi uplne prvni makrobiotickou konzultaci a dopadlo to vyborne!

Taky jsme se nachomytli k chemickemu vybuchu, teda ne primo k te explozi, ale az pote, kdyz byla zrovna uzavrena cesta, kterou jsme chteli jit a shodou okolnosti nam to znemoznilo v zakoupeni listku na dovolenou - ze by vyssi princip? Tak ted dumame, jestli to nebylo znameni...

Potrebovala bych na fotaku wi-fi, abych mohla pridat nejake obrazky, ale natolik pokrocilou technologii nevlastnim, tak snad casem, az se dostanu k pocitaci. Pisu z iPadu, kdybyste se divili jakze to teda..

Tak vam preju krasny volny sedmnacty listopad a zase nekdy!
Bye bye!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Reaguji co nejdřív, díky za komentář!