Kampa' to bude?

pátek 8. března 2013

DIY foto-pohádka

Za devíti horami a devíti řekami byla jednou jedna místnůstka. Nebyla to pouhá toaleta, byla to celá koupelna. Vlastně spíš koupelnička, tak byla maličká.
Do místnůstky chodili jen dva lidé, jeden muž a jedna žena. Jednou si žena všimla, že v místnůstce se po zemi začaly válet časopisy. A to se jí nelíbilo, ba dokonce jí to vadilo. Muž to nijak zvlášť neřešil – pokud časopisy zrovna nečetl, tak si jich nejspíš ani nevšiml.


Jelikož to byla žena chytrá, nestěžovala si a jednoho deštivého dopoledne využila mužovy nepřítomnosti k zamyšlení. Následně zvážila dostupné možnosti a dala se do řešení problému (nebo spíš výzvy, slovu problém se totiž vyhýbala).
Pojala to kreativně, jak jinak. Stěžejní roli v jejím řešení sehrála krabice od kamutové bio-pizzy (naštěstí doma třídili odpad).


Ze své magické tvořící taštičky vykouzlila provázek, metr, nůžky a instalatérskou lepicí pásku a vrhla se do práce:


Za hodinku již bylo zapotřebí jen na místě doladit poslední detaily, provést zatěžkávací zkoušku a poté už se jen kochat pohledem na nový originální koupelnový prvek a opět volnou zem. 


„Zima, zima, přihořívá, zima, teplo, teplo, hoří!“ Aneb dětská hledací hra ihned po mužově návratu vyvrcholila objevením, překvapením, oceněním a pochvalou – projekt dopadl na jedničku! I kochali se oba dva.

Kéž jim jejich nový DIY držák na časopisy v místnůstce slouží dobře a dlouze!

Konec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Reaguji co nejdřív, díky za komentář!