Kampa' to bude?

neděle 9. ledna 2011

Moře v lednu

je nádherné.
Osobně se teda domnívám, že moře v jakékoliv roční době je nádherné. Jen v noci budí respekt, ostatně jako spousta věcí, třeba hvězdná obloha... Asi v tom hraje svou roli i ten aspekt "nekonečnosti"...

Ale buď jak buď, hned po návratu do Itálie jsme na dva dny navštívili severněji položený region, a to Marche [:marke:] - byla jsem tam jen jednou, a to v Anconě, odkud jsme před čtyřmi léty (teda, ta doba ale letí) odpouvali do Řecka. Ale zpět k našemu minivýletu - San Benedetto del Tronco, Grottamare... ne tak profláklá místa jako Rimini, ale pláže (přestože menší) velice podobné.

Do sbírky mi přibylo několik kamenů a mušliček a ten klid, šumění moře, vlhký mořský vzduch...
Hned bych se tam někam odstěhovala!

Leden 2011 na západním italském pobřeží

A, osobně jsem se ptala jak je to s tou vlhkostí u moře a ano, vlhko tam mají a plísně jim tam bují - rády a často. Tak už si víckrát nebudu stěžovat na náš potůček kolem domu. :) 

V příštím měsíci mě tu opět uvidíte sporadicky, letos totiž pokračujeme v natáčení druhé série sitcomu, o kterém jsem tu loni podávala tak podrobné zprávy.
Letos ovšem máme jinou lokaci - nenatáčíme u nás doma - a shodou náhod je to v tak necivilizované oblasti, že tam není ani telefonní signál, natož internetové spojení (!!!).
Nebudu tedy moc psát. Ale notebook beru s sebou, zápisky si vést budu a spolu s nějakou tou fotkou si je budete moct přečís s časovým odstupem...

Zítra začínáme, a tak vám přeju krásný a úsměvný leden! ;)

2 komentáře:

  1. Ach, moře!!! :)))
    Děkuji za info k plísním. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní14/1/11 10:36

    Moc by mne zajímalo jak probíhá natáčení sitcomu mimo civilizaci! Už se těším na podrobné zrávy.
    L.K.

    OdpovědětVymazat

Reaguji co nejdřív, díky za komentář!