Kampa' to bude?

pondělí 8. srpna 2011

Navnazeni na nadchazejici news!

Drazi mili,
Stale jeste jsem v Italii, i kdyz to tak podle poslednich zaznamu na blogu (tech, co tam nejsou) nemusi uplne vypadat.. Nebojte se nic, uz ted mam v hlave spoustu napadu o cem vam napsat! Jako malou ochutnavku (a taky pro pripomenuti jistym hlavam deravym, co casto zapominaji;)) muzu uvest treba:
Vynikajici a temer bezpracnou "talirovou metodu" pripravy ryb, fotky ze stredovekeho festivalu poulicniho umeni, vzrusujici story aneb jak jsme byly malem okradeny, teorii "Kdyz se chce, vsechno jde" i s praktickym prikladem, vypraveni o jedne zivot-menici noci aneb jak si uvedomit, co je na svete opravdu dulezite, novinky z pole a zahrady cili sklizime, co jsme zaseli a spooooustu dalsiho.

Jen si budete muset jeste chvili pockat, ale co - vsak to znate, ne? Kdo si pocka, ten se docka. :)

Italove se vsichni presunuli k mooori, mesta zeji prazdnotou -a je to parada! Zadne fronty pri nakupech, zadne strkanice u vlaku.. Ma to i stinne stranky, treba skoro porad zavrenou posilovnu a radu dalsich mist, no ale tak co, clovek nemuze mit vse, ze. Misto posilovny jsme zavedli PVB - pravidlo vecerniho behu - nekdy tedy zustane jen u PVP (prochazky), ale oboji je moc mile. Obzvlaste proto, ze aspon pokoukam trochu do prirody namisto do pocitace. Nekdy mam totiz takovy pocit, ze mi zacinaji obdelnikovet zornicky!:))

Krasny srpen, prazdniny, dovolenou... Nebo cokoliv, ceho si chcete uzit.

1 komentář:

  1. Anonymní13/8/11 15:43

    Ahooj Pavli,
    už se těším. Teď jsem tu docela dlouho nebyla. :)))
    Pája

    OdpovědětVymazat

Reaguji co nejdřív, díky za komentář!