Kampa' to bude?

úterý 22. března 2011

London, London

Tak ta povidacka o tom, ze jim v Anglii {a obzvlaste v Londyne} porad prsi, nejspis nebude ale vubec zalozena na pravde, ponevadz druhy den v anglicke metropoli a jeste ani jedna kapka. Nebo ze by to bylo nama? ;-)

Kazdopadne mam superuchozene nozicky a to den jeste ani zdaleka nekonci! Vecer vyrazime do casti Soho na ....prekvapeni... COMEDY SHOW! No, jsem zvedava, kolik toho porozumim.. anglicky humor, ze. :)

Jinak jsme dnes podstoupili skoro trihodinovou FREE WALKING TOUR Londynem - echt anglicky pruvodce Ed (superobtazene dziny koncici v puli pozadi a fikany uces s do-oci-padajici ofinou ) nas provedl po nejznamejsich pamatkach (kam se jeste vratime) a povykladal veci, ktere v turistickych pruvodcich nenajdete.  Treba ze lvi na Trafalgar Square byli vyhotoveni socharem, co lva v zivote nevidel. Telo vysochal podle vzoru sveho psa a hlavu obslehl od mrtve lvi hlavy, co mu zapujcila ZOO. Aspon tak nam to vylozil. :)

O skoro 24 hodin pozdeji...

Tak comedy show se nakonec ukazala byt zrusena pro nedostatek divactva, i bezeli jsme do jineho clubu.. Ano, nejenze Anglicanum neni moc rozumet, ale kdyz k tomi pridate chybejici kulturni pozadi (holt nejsme odsud) a komiky, co zkousi novy material... Hm, perfektni receptura, jak vetsine vtipu neporozumet. Ale jako kulturni zazitek budiz.
Dnes vecer dalsi pokus, tentokrat jdeme na Americana. :)


Dnes jsme zmenili ubytovani, ze "vzdalene" Bayswater jsme se presunuli primo do centra deni - do Soha!!! Za rohem mam The Whole Foods Market, coz resi veskere me jidelni pozadavky! :)
V Anglii o jidlo opravdu neni nouze-myslim, ze zde si vybere uplne kazdy. Zatim jsem unesena predevsim jejich hummusem -namito mnamito!!!

Pocasi se stale jeste chova rozumne. Je tu kolem spooooousta Italu. :-/
A to by bylo pro dnes vse. Tak zatim...

2 komentáře:

  1. Anonymní24/3/11 17:35

    Těším se na další kulturní zážitky z Londýna... a jak dlouho tam plánujete pobývat?
    L.K.

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes posledni den, zitra letime domuuu.. A dalsi zazitky pridam co nevidet (a ze jich je!!!) ;)

    OdpovědětVymazat

Reaguji co nejdřív, díky za komentář!