Kampa' to bude?

čtvrtek 30. srpna 2012

Prázdninové dozvuky

Jsem tu s několika odkazy, které bych nerada nechala zapadnout. Všimli jste si, jak se v češtině nadměrně využívá záporky NE?

Už jste někdy slyšeli o Smíchologii? Já jsem měla možnost si hodinu jógy smíchu vyzkoušet a můžu jen vřele doporučit! Můžete si být jistí, že se nasmějete! ;)

Nebo je libo Qi Gong (čchi kung)? Nebo Taiji? Třeba konkrétně Čchen Tchaj-ťi čchüan, který cvičím já?

EOS vědomosti aneb co je dobré vědět a nač je dobré myslet, hodláme-li se věnovat fotografii trošku více než jen amatérsky.

Zdraví a zase zdraví. Tady konkrétně vše, co se vztahuje k játrům, jak po fyzické, tak po psychické stránce. A jak s nimi pracovat. Konkrétně na jaře, ale to nevadí. Stránka je zajímavouu studnicí zdravotních znalostí z jiné strany než té západo-medicínské (bílé pláště). Žel je v italštině.

Tradiční čínská medicína v souvislostech - opět o játrech. Zajímavý článek na Rahuntě - ještě zajímavějším webu. Žel neaktualizovaném, ale vědomosti tam stále visí, jen je dohledat.

Hula hop aneb moje nejnovější vášeň.

Čínská astrologie a tradiční Feng Shui (a všechno, co je s tím spojené). To se bude při zařizování bytu hodit.

Pro dnešek stačilo, mohu s klidem pozavírat všechna okna prohlížeče.
Tak zase brzy!

2 komentáře:

  1. Přeji hezkého dne,
    už dlouho jsem nenapsala komentář, a koukám, že máme hodně podobné zájmy, nejen o cvičení,stravě, ale taktéž o TČM se zajímám a podstupuji jí...a játra...ano má zapeklitá...a nedám jim pokoj a nedám...pěkně si navzájem dáváme zabrat...stejně tak se slezinou :-)), jen si o tom není moc s kým povídat...tak aspoň pár řádků přečtu z tvého příspěvku...díky moc...pár lidí, kteří se mnou splývají aspoň virtuálně se najde...to mě těší...
    s pozdravením...pherenis

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný den pherenis, už dlouho mi nikdo nenapsal, takže tvoje slova jsou balzámem. :) Příjemným. Děkuju.
    Těší mě naše společné zájmy - navrhla bych osobní setkání, ale na to je mezi námi asi příliš mnoho kilometrů. Tak třeba v budoucnu? ;)

    OdpovědětVymazat

Reaguji co nejdřív, díky za komentář!