Kampa' to bude?

pátek 22. června 2012

Sitcom 2012: 12.den

Chat

Pátek. Den začneme dvacetiminutovou procházkou před osmou hodinou. Nádhera.
Cristiano si, pod přezdívkou Tygroušek71, na zahradníkovu radu nabalí na online-chatu jistou Laňku85, které navykládá, že je singl, svalnatý a cosi kdesi. Lidia, nickem Laňka85 (což samozřejmě vidíme my, jakožto diváci, ale Cristiano s Lidií o tom nemají ani páru), konečně doufá, že našla spřízněnou duši a manželovi oznámí, aby si uvědomil, že by ho taky mohla opustit. Na chatu si s Tygrouškem dohodnou rande na náměstí, ona v sexy černém oblečku a červených lodičkách, on oblečen za kovboje včetně kovbojského klobouku. Jaké je ale jejich překvapení, když se omylem (nebo náhodou?) potkají už při odchodu z B&B.

Zatím nic netušící Tygroušek a Laňka
Jak to dopadne si asi dokážete představit, prozradím jen, že dojde i na kopance! :)

A teď ze zákulisí: jelikož se celá scéna odehrává uvnitř, doufáme v rychlý průběh dne. Ale ouha, rejža si nenechá vysvětlit, že venkovní scéna příjezdu dodávky s kávou je naprosto zbytečná, i ztratíme dobrou hodinu a půl (!!!) jejím točením.

Uvnitř štábu se situace vyhrotí natolik, že jeden z členů nejenže začne ze vzteku bušit holou pěstí do zdi, ale odejde i od oběda a u večeře se po třech soustech zvedne a svým tak krásným, výrazným a zvučným hlasem všem oznámí, že odjíždí kvůli jednomu psychopatovi mezi námi. Jinak by to prý byla pěkná spolupráce se skvělým týmem. Za překvapených pohledů se zvedne a odkráčí. Následuje ticho tichoucí, já třeba vůbec nevím, která bije. Situaci prodiskutujeme vrchem dolem, nakonec se manželka, já a pokojská dobereme k tomu, že s ním mlátí nevyspělé hormonální impulzivní mládí. Kromě neshod se zvukařem je totiž ve hře i ženská a nedostatečné ocenění jeho práce ze strany režie. Připočítejme k tomu i fakt, že se jedná o jeho první "reálný" job po skončení školy ve Vancouveru a voilà. Chlapec dal produkční ultimátum, že buď převezme režii (argumentujíc neschopností režiséra) nebo odjede. Což, vcelku logicky, není vyslyšeno, a tudíž je nás o jednoho míň.

Výhodou dneška je, že je tu málo extra herců, po předchozích dnech si tu až skoro «intimitu» (dá-li se to o dvaceti lidech říci) vyloženě užíváme.

Začínám na sobě pozorovat, že přibírám. Aby taky ne, těstoviny dvakrát denně!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Reaguji co nejdřív, díky za komentář!