Kampa' to bude?

čtvrtek 14. června 2012

Sitcom 2012: 11. den

Přepadení v B&B


Eh, králík nám smrdí (s prominutím) v koupelně dokud jeho majitelku slušně nepožádám, aby ho odnesla ven. Trošku si stěžuje (ne mně), ale vynese ho. Pak se pohádá s pomocnou produkční, je to jak v mateřské školce: ty jsi řekla tohle a jak si to dovoluješ. Ale já jsemto tak nemyslela, já jsem jen vtipkovala... Pomóóóc!
Znovu nám předvede tyátr, tentokrát jí ale musím dát trošku za pravdu - slíbili jí totiž, že ji hned po dotočení scén odvezou domů, ale kdyžten moment nastane, najednou se nikdo nemůže uvolnit nebo není auto nebo... Prostě je více nezajímá. Hlavní koordinátor, který včera volal Luaniné máti, se v půlce dne vypaří i s autem aniž by ji vzal s sebou. Takže nás oblažuje přítomností svou i králíkovou (má jich doma víc a žijí navolno v koupelně!) až do večera, kdy ji konečně uklidněná produkční hodí na vlak.

Na place se stupňuje napětí. Dotáčíme včerejší scény a díky tomu je už od rána (zcela přesně) předpokládán závěr dnešního dne na druhou hodinu ranní. Aspoňže je konečně slunný den, jak má být. 

V tomto dílu dojde k přepadení B&B! A to hned dvojitému. První lupič s atrapou pistole se spokojí s uloupeným croissantem k snídani a ještě jim poseká trávník, vyčistí bazén a zamete chodník.. Zkrátka udělá Giordanovu práci. Zahradník totiž dnes chybí. No a v domnění, že se jedná o onoho trumbelína lupiče, zavře Cristiano pravého, ozbrojeného a nebezpečného lupiče do tělocvičny, kde se právě odehrává další z lekcí aerobiku. Moment napětí, přiběhnou policisté, kteří jsou mu na stopě, ale Carmen Electra vše vyřeší svým neodolatelným šarmem a lupiče bezprostředně odzbrojí, spoutá a zkrátka ho “postaví do latě jak se patří”.

Rocco da Rifredi zůstal přes noc a díky tomu se dostal k roli pravého bandity, jelikož pozvaný herec se nedostavil.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Reaguji co nejdřív, díky za komentář!