Tak jak na to.. ten žitný se nějak nevyvedl, a tak padlo rozhodnutí nebýt líná a dát se do výroby vlastního kvásku, ne toho sušeného. Navíc mým cílem není žitný chléb, ale schiacciata, aby chutnala i C. Takže jak na kvásek i s fotografiemi z mé oblíbené stránky Cookaround.
Žel jsem nenašla doma hladkou mouku, takže pokus: zbytek hladké kamutové, celozrnné kamutové a místo lžičky medu jsem dala lžičku sladu.
Úvodní foto:
A ještě pár pokusů, fotek a rad ohledně "lievita naturale" z téže stránky.
...pokračování příště
Žádné komentáře:
Okomentovat
Díky za komentář!
SPAMy neschvaluju, takže pokud tu hodláš jakkoli plevelit, šetři energií. Tvůj neadekvátní komentář poletí do koše dřív než ho kdokoli uvidí >:)