Včera ještě před srazem jsem se zásobila MUGI MISO ječným, snad je pro začátečníky nejlepší, jak jsem někde četla...

Makrobiotická cesta uvádí jeden jediný recepty, a to s houbičkami shiitake a zeleným hráškem (obě ingredience se momentálně nenachází v mé kuchyni), a tak jsem vyrazila na net. Po chvíli hledání (přestože nemám ráda vaření dle receptů, improvizace je prostě moje) jsem objevila surovinově dostupný recept na Labužníkovi... Nevím, nakolik je ten server MB (no, moc asi nebude:), ale tahle polévka je skoro ta samá, co si dělám, až tedy na to MISO, že. Napřed jsem vypláchla pytlík... chuť sladká (že by ta mrkev?) a pak jsem tam vrazila další 2 kávové lžičky (možná o trošku víc).
A výsledek? Tradááááááá...
MALE.jpg)

Mno.. byla dobrá. Jelikož netuším, jak má správná MISO chutnat, tak nevím, nevím, co by na ni řekli MB praktikanti... Asi fakt budu muset na nějaký kurz :)
Žádné komentáře:
Okomentovat
Díky za komentář!
SPAMy neschvaluju, takže pokud tu hodláš jakkoli plevelit, šetři energií. Tvůj neadekvátní komentář poletí do koše dřív než ho kdokoli uvidí >:)